Over deze website

Deze website is gericht op de professional die in zijn of haar vak met cultuurlandschap te maken heeft. Het doel is deze professionals op een toegankelijke wijze van praktische informatie te voorzien.

In ontwikkeling

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed is initiatiefnemer van Landschap in Nederland. Deze website is een eerste versie die we samen met partners in het vakgebied en met u verder willen ontwikkelen tot een breed gedragen portal. Wij streven ernaar om deze website te laten groeien tot een initiatief voor en van u. Met meer interactiemogelijkheden, meer content vanuit andere partijen en een uitstraling die past bij alle partijen in het veld.

Heeft u ideeën voor deze website of zou u of uw organisatie samen met ons deze website willen door ontwikkelen? Neem dan contact met ons op via info@cultureelerfgoed.nl.   

Verschil met cultureelerfgoed.nl

landschapinnl.nl biedt praktische informatie waar u gelijk mee aan de slag kunt. Alle achtergrondinformatie over lopende projecten van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en ontwikkelingen op het gebied van beleid, is te vinden op de website cultureelerfgoed.nl.

Privacyverklaring

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed gebruikt de door u verstrekte persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft gegeven. Lees meer over privacy op cultureelerfgoed.nl.